BASKETBOL

Kadın Basketbol Takımımızın ‘Forma Sırt Sponsoru’ olan Alagöz Holding’le imzalar atıldı

21 Eylül 2021 Salı 13:25

Fenerbahçemiz ile yarım asra yaklaşan tecrübesi ve ‘Birlikte daha güçlüyüz’ mottosu ile 6 farklı iştirakini tek bir marka altında buluşturan, inovatif çözümleri, yeni nesil teknoloji ve perspektifi ile hizmette öncü olmayı hedefleyen Alagöz Holding arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni yapıldı.
 
Alagöz Holding bu anlaşma doğrultusunda Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın forma sırt sponsoru oldu.
 
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza töreninde Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ile Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz açıklamalarda bulundu.
 
Törende Yönetim Kurulu Üyemiz Ruşen Çetin, Kadın Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Arzu Yiğit ve takım kaptanımız Tuğçe Canıtez ile Alagöz Holding’in sponsoru olduğu Iğdır Spor Kulübü’nün sporcusu, Avrupa 3.’sü ve 6-12 Ekim tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek Dünya Gençler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan judocu Özlem Yıldız da hazır bulundu.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan yaptığı açıklamada, “Ekranları başında bizleri izleyen kıymetli üyelerimiz, taraftarlarımız, değerli basın mensupları herkese ‘merhaba’ diyerek sözlerime başlamak istiyorum.
 
Bugün Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fenerbahçemiz ile Alagöz Holding arasında yapılan önemli bir anlaşmanın lansmanı için bir aradayız.
Alagöz Holding, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonu boyunca armamızı gururla temsil edecek Kadın Basketbol Takımımızın formasının sırtında yer alacak.
 
Yarıştığı her kulvarda zirveyi hedefleyen Kadın Basketbol Takımımız ligi geçen sezon namağlup tamamladı ve EuroLeague’de de çok üstün bir başarı elde etti.
 
Bu sene de tek hedefimiz tekrar namağlup şampiyon olmak ve özlem duyduğumuz EuroLeague kupasını müzemize getirerek olacak. Alagöz Holding’in desteği ile birlikte Kadın Basketbol Takımımızın bu sene de nice başarılar elde edeceğine inancımız tam.
 
Ayrıca, Alagöz Holding ile bir diğer iş birliğimiz, 2021-2022 futbol sezonu boyunca stadyum reklam kullanım sözleşmesini de kapsıyor olacak.
 
Alagöz Holding’e büyük Fenerbahçe ailemize hoş geldiniz diyor; kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.
 
Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ise, “Ekranları başında bizleri takip eden değerli kongre üyelerimizi, Fenerbahçe’nin büyük taraftarlarını ve burada bizimle olan basın mensuplarını, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
 
Bugün, Fenerbahçe ailemizin en yeni üyesi Alagöz Holding’e ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cantürk Alagöz’e ‘aramıza hoş geldin’ demek için bir aradayız.
 
Camiamızın yüz akı, kazandığı başarılarla ve yıllar boyu istikrarlı bir şekilde gösterdiği performansla yalnızca camiamızı değil, bu ülkenin tüm kadınlarını da gururlandıran ve kız çocuklarına ilham olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız; bu özellikleriyle her daim önemli markaların adının birlikte anılmasını istediği ve aynı fotoğrafta olmaktan gurur duyduğu bir takımdır. Kadın Basketbol Takımımızın bu profili, camiamız için de büyük bir övünç kaynağıdır.
 
Ailemizin üye sayısını artırmak ve spor sponsorluğu anlamında farklı markaların dikkatini çekmeyi başarmak, kulüp olarak ne kadar doğru adımlar attığımızın bir göstergesidir.
 
İlk şampiyon olduğumuz 1998 yılından beri eşsiz başarılara imza atan ve tamamlanan 22 sezona sığdırdığı 15 lig şampiyonluğu ve 3 EuroLeague finali ile camiamızın gözbebeği olan bir şubemiz var. Tamamlanan dedim çünkü 1998 yılından beri 23 sezonun 22’si tamamlandı. 2019-2020 sezonu içinde yaşadığımız pandemi koşullarından dolayı tamamlanmadı ve şampiyon ilan edilmedi. Zaten o sezon tamamlansaydı da biz uzak ara şampiyonluğa gidiyorduk.
 
Bu süreçte bu şube 12 Cumhurbaşkanlığı ve 13 Türkiye Kupasını da kazanmış ve müzemize getirmiştir. Bu eşsiz başarılarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Hepinizin bildiği gibi geçen sezon ligi namağlup şampiyon olarak tamamladık ve EuroLeague’de dörtlü final katılma başarısını gösterdik. Yakında başlayacak yeni sezonda da Başkanımız Sayın Ali Koç önderliğinde bu çıtayı aşmak en büyük hedefimizdir. Bu çıtayı aşmak uğurunda ilgili Yönetim Kurulu Üyesi olarak ben, Genel Menajerimiz, hocamız, ekibi ve tüm oyuncularımız bu uğurda elimizden gelen her şeyi yapacağız.
 
Bu uzun ve zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta Alagöz Holding ve dostumuz Cantürk Alagöz Bey, Kadın Basketbol Takımımızın arkasındaki en büyük destekçilerden biri olacak.
 
Böyle büyük hedeflerle başlayan sezonlarda, iş ortaklarının birbirini iyi tanıması, anlaması, aynı hedefin etrafında birleşmesi ve tek yumruk olarak bir sinerji yaratması çok önemli diye düşünüyorum.
 
Biz de Alagöz Holding’le bu ruhu erkenden yakaladık. Umuyorum ki yolculuğun sonunda tüm kupaları camiamıza hediye edip müzemize götüreceğiz.
 
İş birliğimizin camiamıza, takımımıza ve Alagöz Holding’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyor ve tekrar ailemize ‘hoş geldiniz’ diyorum.” diye konuştu.
 
Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz ise, “Bu büyük camiaya çok teşekkür ediyorum ki soy ismimize o şanlı formada yer verdikleri için. Bu camianın bir tarafında olmak bizim için şereftir, gururdur. Şu anda inanılmaz heyecanlıyım. Kendimi nikah masasına oturmuş gibi hissediyorum. Niye? Benim çocukluk aşkım. Çocukluk aşkımla evleniyor gibi hissediyorum. İnanıyorum ki bu büyük camia bizlerin yanında durmasıyla bizden sonra gelecek genç neslin katacağı emeklerle çok daha büyük yerlerde olacaktır. 1907’den bu yana yapılan tüm emeklerin yanında biz aslında Fenerbahçe’nin ismini kullanıyoruz. Öyle düşünüyorum. Bu herkese nasip olmaz. Hayır yapmak da herkese nasip olmaz. Nasip olması için yüreğinizin yetmesi gerekiyor. İnanılmaz mutluyum. Kadın Basketbol Takımı benim için çok daha değerli, anlamlı. Kadınlarımız bizim baş tacımız. Çocuklarımızın gelecek planlarında kadınlarımızın yeri çok büyük. İnşallah Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ki bildiğim kadarıyla futbol takımı da yolda olacak. Bu sene hedefe koyduğu her başarıya ulaşacak. Bizim de bu hedefte elimizden ne gelirse yapacaklarımız olursa yapmak adına söz verdik. Başta Sayın Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum, bize bu fırsatı verdiler. Her isim de her formaya yakışmaz. Bu büyük bir değerdir. Biz bunun farkındayız. Büyük başarılar diliyorum tüm branşlarda büyük kulübümüze. Ben çocukluğumdan beri Fener aşkıyla büyüdüm. Bu aşkı şu an taçlandırıyorum. İnşallah daha büyük taçlar nasip olur. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Bu sponsorluk inşallah hayırlı olsun.
 
Yanımızda Iğdır Spor Kulübü’nün amatör branşlarda yetiştirdiği bir kızımız var; Özlem. 18 yaşında. Judocu. Geçen hafta Avrupa’da yıldızlar/gençler üçüncüsü oldu. İtalya’ya Dünya Şampiyonası’na gönderiyoruz. Ben de büyük Fenerbahçe kulübünden Özlem kızımıza da destek vermesini rica ediyorum. Biz bunları destekleyelim ki gelecek neslimiz daha büyük hedeflere ulaşsın. Sonsuz teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi ve daha sonra imzalar atıldı.
 
Kadın Basketbol Takımımızın kaptanı Tuğçe Canıtez, Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’e üzerinde isminin yazılı olduğu basketbol forması takdim etti. Cantürk Alagöz ise Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş’a Iğdır Spor Kulübü’nün formasını hediye etti.
 
İmza töreni toplu fotoğraf çekimi sonrasında tamamlandı.
 
Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları