BASKETBOL

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın kombine satışları başladı

06 Eylül 2021 Pazartesi 12:00

Yeni sezon öncesinde kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren ve mücadele ettiği her kulvara şampiyonluk parolasıyla çıkacak olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın kombine satışları bugün başladı..
 
Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle taraftarından uzak kalan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, 2021-22 sezonunda iç saha maçlarında Metro Enerji Salonu’nda yeniden taraftarlarımızla buluşacak. 
 
Taraftarlarımızın, Fenerbahçe’nin mücadele ettiği her platformda olduğu gibi basketbolda da takımlarımızın yanında olacağına, Metro Enerji Salonu’nu her maçımızda eşsiz destekleri ile dolduracaklarına inanıyoruz.
 
Kombine Satışları ile ilgili detaylar:

 · Kadın basketbol kombine satışları 6 Eylül Pazartesi günü www.passo.com.tr üzerinden saat 15:00'te başladı.

·  2021-22 sezonunda satılacak kombinelerde numarasız düzen uygulanacaktır.

·  Kombine satın alan taraftarlar için ayrıca fiziksel bir kombine kart üretilmeyecek olup, kombine sahipleri koltuklarını passo.com.tr ya da Passo Mobil uygulama üyeliklerinde görüntüleyecek ve Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının bu sezon iç sahada oynayacağı tüm karşılaşmalar için Passo hesaplarında oluşacak ayrı PDF biletler ile müsabakalara cep telefonlarını kullanarak giriş yapabileceklerdir. Akıllı telefon kullanmayan kombine sahipleri ise maç günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden kağıt bilet temin edebileceklerdir.

· Maçlara giriş ile ilgili gerekli sağlık protokolleri için Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan en güncel açıklama baz alınacaktır. www.tbf.org.tr/haber/2021-2022-sezonunda-uygulanacak-covid-19-tedbirleri-protokolu-yayimlandi-26082021
 
Aşağıdaki kartlara %7 vade farkı ile 3 taksit yapılabilmektedir:
 
World
Bonus
Axess
Maximum
Paraf
CardFinans
Bankkart Combo
 
Kombine fiyatı: 750 TL