BASKETBOL

Zaferin mimarlarından namağlup şampiyonluk açıklamaları

11 Mayıs 2021 Salı 18:00

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin final serisinde Galatasaray’a 3-0’la geçerek 2020-2021 sezonunu namağlup şampiyonu tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularının şampiyonluk hakkındaki görüşleri şöyle:
 
Tuğçe Canıtez: Zorlu ama kupayla bitirdiğimiz güzel bir sezon oldu
 
“Bizim için gerçekten zorlu bir sezon oldu, pandemiyle birlikte. Ben buradan öncelikle her zaman yanımızda olan Başkanımıza, sponsorumuz Öznur Kablo’ya, maçlarımıza gelemeyen ancak televizyonlarından destekleyen, güzel mesajlarıyla hep yanımızda olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Zorlu ama kupayla bitirdiğimiz güzel bir sezon oldu. Namağlup şampiyon olduk. Fenerbahçe’nin tarihinde ikinci kez böyle bir şey yaşanıyor. Bunun da gururunu yaşıyoruz. Çok mutluyuz.”
 
Kayla McBride: Harika bir sezondu ve süper bir takımımız, süper bir atmosferimiz vardı
 
“Oldukça heyecanlı bir karşılaşmaydı. Harika bir sezondu ve süper bir takımımız, süper bir atmosferimiz vardı. Burada oynamak, Fenerbahçe için oynamak gerçekten çok güzeldi.”
 
Olcay Çakır Turgut: Hak ettik
 
“Final serisine kadar namağlup geldik ve hedefimiz Galatasaray serisini de namağlup bitirmekti. Hatalar yaptık, düştük, kalktık ama buradan namağlup olarak şampiyon olmayı bildik. Bu sene hepimiz için zorlu bir seneydi. Daha doğrusu bütün takımlar için öyleydi. Koronavirüs süreci çok zorlu geçiyor. Biz de takım olarak birçok kez geçirdik. Ama psikolojik olarak, fiziksel olarak hep ayakta kaldık ve bunu çok hak ettiğimizi düşünüyorum. Bütün takım arkadaşlarımı, staffımızı, Başkanımız ve Yöneticilerimizi, televizyon başında bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”
 
Kiah Stokes: Gerçekten harika bir duygu, eşsiz bir duygu
 
“Çok heyecanlıyım. Uzun bir sezondu. Takım arkadaşlarım ve staffımızla birlikte Türkiye Ligi’nde namağlubuz. Çok mutluyum. Nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Gerçekten harika bir duygu, eşsiz bir duygu.”
 
Sevgi Uzun: Namağlup şampiyon olmanın bize çok yakıştığını düşünüyorum
 
“Çok mutluyuz. En büyük hedeflerimizden birini başardık ve sezonu namağlup bitirdik. Namağlup şampiyon olmanın bize çok yakıştığını düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki sezon da aynı şekilde devam edip kupalar kazanacağız. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs, bizi hem Türkiye Ligi’nde hem de EuroLeague’de çok zorladı, özellikle de EuroLeague’de. Çünkü EuroLeague şampiyonluğu bizim hedeflerimizden bir tanesi. Maalesef talihsizlikler yaşadık. Tam takım mücadele edemedik ama önümüzdeki sezon o kupayı da kulübümüze getireceğimizi düşünüyorum. Daha güçlü bir kadroyla, daha büyük hedeflerle aynı şekilde sezona başlayacağımızı düşünüyorum.”
 
Jasmine Thomas: Namağlup şampiyonluğu hak ettik
 
“Çok zorlu ve kaliteli bir sezonu geride bıraktık ve namağlup şampiyonluğu hak ettik.”