BASKETBOL

Başantrenörümüz Victor Lapena ve oyuncularımız, Dynamo Kursk galibiyetini değerlendirdi

01 Aralık 2021 Çarşamba 21:20

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena ile oyuncularımız Kayla McBride ve Satou Sabally, 83-58’lik Dynamo Kursk galibiyetinin ardından Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.
 
Başantrenörümüz Victor Lapena maçla ilgili, “Oyuncular bugün çok iyi bir performans gösterdi. Hem takım olarak hem de bireysel olarak takımın bu kadar seviye kat ettiğini görmek benim için çok mutluluk verici. Fenerbahçe’ye yakışır bir şekilde başladığımızı düşünmüyorum ama Dynamo Kursk’u yenmek için zaten seviyeyi arttırmanız lazım. Biz de onu yaptık. Takımın performansından dolayı çok mutluyum.” dedi.
 
Taraftarlarımızın desteğiyle ilgiliyse Lapena, “Salon dolu olduğunda biz de o enerjiyi hissediyoruz. Önümüzdeki hafta Galatasaray maçımız var. O maçta da aynı atmosferi hatta daha iyisini bekliyoruz. O enerjiyle birlikte daha iyi oynuyoruz ve bundan çok memnunuz.” değerlendirmesini yaptı.
 
Kayla McBride, “Türkiye’deki en iyi taraftarının önünde oynadık. Dolayısıyla kendi sahamızda da iyi bir performans vermek istiyorduk. Rakibimiz de sıralamada çok yakınımızda olan bir rakipti. Bizim için önemli bir maç olduğu için elimizden gelenin en iyisini verdik ve çok iyi bir performans gösterdik.” diye konuştu.
 
Satou Sabally ise, “Takımla beraber oynamaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Özlemiştim. İç sahadaki ilk maçımdı. Bugün benim için muhteşem bir atmosferdi. Taraftarımızın burada bizi yalnız bırakmayacağını biliyordum. Çok iyi hissediyorum.” ifadelerini kullandı.