BASKETBOL

Fenerbahçe Safiport, Spar Girona’ya konuk oluyor

19 Ekim 2021 Salı 18:58

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, EuroLeague Women 3. hafta mücadelesinde İspanya temsilcisi Spar Girona’ya konuk oluyor. 20 Ekim Çarşamba günü Pavello Fontajau’da oynanacak mücadele 21.00’da başlayacak ve FBTV’den canlı yayınlanacak.

Potanın Kraliçeleri, bugün Girona’ya gitti. Yarın sabah Pavello Fontajau’da şut idmanı yapacak takımımız, ardından kamp yaptığı otelde maç saatini bekleyecek.

Takımımızda hedef, EuroLeague Women’da ikinci galibiyeti elde etmek.

Fenerbahçe Safiport’ta son durum

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, ilk iki haftası geride kalan EuroLeague Women B Grubu’nda bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile yoluna devam ediyor. İlk hafta Galatasaray’ı 89-69 mağlup eden Potanın Kraliçeleri, ikinci haftada ise Basket Landes’e 70-65 mağlup oldu.

WNBA’de mücadele ettikleri için sezon başında takıma katılamayan oyuncularımızdan Kiah Stokes ve Jasmine Thomas, dün takıma katıldı.

Spar Girona’da son durum

İspanya temsilcisi Spar Girona’nın EuroLeague Women’da oynanan iki haftanın ardından bir galibiyeti bir mağlubiyeti bulunuyor. Rakibimiz ilk haftada Sopron Basket’e kendi evinde mağlup olurken, ikinci haftada Beretta Famila Schio’yu deplasmanda 76-68 mağlup etmişti.

Alfred Julbe Bosch’un çalıştırdığı Spar Girona’nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Guardlar: Binta Drammeh, Laia Palau, Frida Eldebrink, Laia Flores, Julia Soler, Kennedy Valentine Burke
Forvetler: Rebekah Gardner
Pivotlar: Iho Lopez Tobi, Julia Reisingerova, Giedre Labuckiene
Koç: Alfred Julbe Bosch

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımıza, Spar Girona karşısında başarılar dileriz.