BASKETBOL

Başantrenörümüz Victor Lapena ve Elizabeth Williams galibiyeti değerlendirdi

11 Mart 2020 Çarşamba 21:38

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena ve maçın yıldız ismi Elizabeth Williams, Bourges Basket karşısında alınan galibiyeti Fenerbahçe Televizyonu'na değerlendirdi.

Victor Lapena: Maçı kazanmayı bildik

Galibiyeti değerlendirerek sözlerine başlayan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena, “Seride 1-0 öndeyiz ve bunun için çok mutluyuz. Şimdi Fransa’ya gideceğiz ama açıkçası oradaki maçın sonucunun bizim için pek bir önemi kalmadı. 2-0 yapıp evimize dönebiliriz ya da 1-1 olduğu zaman bu harika taraftarımızın önüne tekrar gelebiliriz. İlk yarı özellikle de ofansif olarak çok iyiydik ve iyi işler yaptık. Ancak ikinci yarı biraz daha durgunduk. Belki hakemlerin hataları kararları olabilir ama müdafaada tekrar eski Fenerbahçe gibi oynayınca maçı kazanmayı bildik.”dedi.

Hafta sonunda Türkiye Ligi’nde deplasmanda Galatasaray ile oynayacağımız karşılaşma ile ilgili görüşlerini de paylaşan Başantrenörümüz Lapena, “Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Ama bu çeyrek final serisinin arasına denk gelmesi aslında bizim için olumsuz diyebiliriz, konsantrasyonumuzu belki biraz etkileyecektir. Ama ben inanıyorum ki oyuncularım cumartesi gününe kadar iyi hazırlanacak ve Galatasaray maçına konsantre olacaktır.” diyerek sözlerini noktaladı.

Elizabeth Williams: Önemli olan maçı kazanmaktı

Maçın skorer ismi Elizabeth Williams ise, “Bugün elimizden gelenin en iyisini yaptık. Özellikle hücum ribauntlarında da iyiydik.  Son pozisyonda da ribaunt bana denk geldi ve ben sadece işimi yaptım. Önemli olan maçı kazanmaktı.” dedi.