BASKETBOL

Fenerbahçe Öznur Kablo İtalya deplasmanında

27 Ocak 2020 Pazartesi 23:20

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar EuroLeague'de 12.hafta maçında 28 Ocak Salı günü İtalyan temsilcisi Famila Schio'ya konuk olacak. Potanın Kraliçeleri, rakibini yenmesi halinde bitime iki maç kala play-off turunda saha avantajını almayı garantileyecek. TSİ 22:30'da başlayacak mücadele Fenerbahçe Televizyonu’ndan canlı olarak ekranlara gelecek.

Kadın Basketbol Takımımız Fenerbahçe Öznur Kablo, geride kalan 11 maçta 9 galibiyet elde etti ve haftaya girilirken Famila Schio ve Montpellier'nin iki galibiyet önünde zirvede bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Dynamo Kursk'u yenerek play-off turuna yükselmeyi garantileyen Takımımız, İtalya deplasmanından galibiyetle dönmesi halinde grupta bitime iki maç kala ilk ikiyi de garantileyecek ve play-off turunda saha avantajının sahibi olacak.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızda Alina Iagupova 20.9 sayı ve 5.6 asist, Elizabeth Williams da 6.6 ribaunt istatistikleri ile bu alanlarda takımımızın liderleri konumunda.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, Famila Schio'yla grubun ilk devresinde Metro Enerji Salonu’nda oynadığı mücadeleyi 58-43'lük skorla kazanmıştı.