BASKETBOL

Semih Özsoy: Finalde alacağımız güzel bir sonuçla sezonu taçlandıracağız

04 Mayıs 2019 Cumartesi 17:53

Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Kadın Basketbol Takımımızın Galatasaray’ı 54-51 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Potanın Kraliçelerinin Galatasaray’ı saf dışı bırakarak finale çıkmasını değerlendiren Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, “Finaldeyiz. Başta hocamız olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Zor oldu. Hatta tahminimizden de zorlu oldu ama Türkiye’de derbiler hep böyle geçiyor. Dolayısıyla şimdi finaldeyiz. Çocuklar mutlaka Çukurova ile iyi mücadele ederek şampiyonluğu getirecekler. Bu şubenin şampiyonlukları bizde gelenektir. Dolayısıyla gelenek devam ediyor. İnşallah güzel bir sonuçla bütün emeği, bütün yılın koşuşturmasını taçlandıracağız.” dedi.
 
Hem Erkek Basketbol Takımımızın Final Four’ a alması hem de Erkek Voleybol Takımımızın şampiyon olmasına ilişkin soruya ise Semih Özsoy şu şekilde yanıt verdi:
 
“Güzel bir gün. Erkek Basketbolda mağlubiyetle başladık ama tüm sezona bakarsak Final-Four ile birlikte ligde de iyi gidiyoruz. Bununla birlikte bugün de İzmir’den güzel haber geldi. Başkanımızla maç içinde onu da takip ettik. Orada da şampiyonluk geldi. Esasında o şampiyonluk birçok şampiyonluktan daha önemli. Sezon içerisinde 10. sıraya kadar düşmüş, arkasından hem Türkiye Kupası’nı hem de Türkiye Ligi Şampiyonluğu’na ulaşmış bir voleybol takımı. Onları da canı gönülden kutluyoruz. İnşallah bu şampiyonlukların devamı gelir.”