BASKETBOL

Kadın Basketbol Takımımız ligde normal sezonu Çukurova Basketbol galibiyetiyle tamamladı

13 Nisan 2019 Cumartesi 17:33

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 26. ve son hafta mücadelesinde Çukurova Basketbol’u konuk etti. Rakibini 81-65 yenen Takımımız, sezonu 22 galibiyet, 4 mağlubiyetle ikinci sırada tamamladı. 

Potanın Kraliçeleri, parkeye “CAN’ımız ebediyen kalbimizdesin”  pankartıyla çıktı. Ayrıca merhum Can Bartu için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçemiz play off turu çeyrek final serisinde ise ligi 7. sırada noktalayan Beşiktaş ile eşleşti. Ev sahibi avantajının bizde olduğu seride iki galibiyet alan ekip adını yarı finale yazdıracak.

Metro Enerji Salonu’nda oynanan maçı Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu birlikte izledi.

Lig birincisi ile ikincisinin karşılaştığı karşılamada Fenerbahçemiz, rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. İlk çeyreği 20-18 önde tamamlayan Valerie Garnier’ın öğrencileri ikinci çeyrekte vites yükseltti ve soyunma odasına 45-34 üstün gitti. Farkı açmaya devam eden Fenerbahçemiz, üçüncü çeyreği 64-46 önde tamamladığı maçtan 81-65 galip ayrıldı. 

Skor dağılımımız: Kelsey 21, Bria 15, Birsel 11, Kia 10, Tuğçe 7, Verameyenka 7, Ayşe 6, Esra 4.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları