BASKETBOL

Fenerbahçe 48-59 Galatasaray 

26 Nisan 2019 Cuma 21:57

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray ile karşılaştı. Potanın Kraliçeleri, Galatasaray karşısından 48-59 mağlup ayrıldı ve seriye 1-1'lik eşitlik geldi. Serinin üçüncü karşılaşması 29 Nisan Pazartesi günü saat 18.00’de Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. Seride üç galibiyeti elde etmeyi başaran takım finale çıkmaya hak kazanacak.

Karşılaşmayı; Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Burak Çağlan Kızılhan ve Metin Sipahioğlu ile Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajeri Maurizio Gherardini ve Takım Menajeri Cenk Renda da takip etti.

Potanın Kraliçeleri; Birsel Vardarlı Demirmen, Anastasiya Verameyenka, Tuğçe Canitez, Bria Hartley ve Kiah Stokes beşiyle mücadeleye başladı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde rakibin üst üste bulduğu sayılara engel olamayan Fenerbahçemiz, çeyreği 19-6 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe üst üste bulduğu 6 sayıyla başlayan Potanın Kraliçeleri, istediği oyunu ve hücum organizasyonları gerçekleştiremeyince soyunma odasına 39-21 geride girdi. 

Üçüncü çeyreği de 49-35 geride kapatan Kadın Basketbol Takımımız, son çeyrekte farkı kapatsa da mücadeleden  59-48 mağlup ayrıldı ve seride durum 1-1 oldu. 

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları