BASKETBOL

Victor Lapena, Cecilia Zandalasini ve Ayşe Cora’dan galibiyet değerlendirmesi

11 Aralık 2019 Çarşamba 21:31

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena ile LDLC Asvel Feminin karşısında kaydettiği 24 sayıyla maçın skoreri olan Cecilia Zandalasini ve kritik sayılarıyla maçın gidişatına etki eden Ayşe Cora, 82-67 galip geldiğimiz mücadelenin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
 
Başantrenörümüz Victor Lapena maçla ilgili, "Son çeyrek iyi bir performans sergiledik. Fenerbahçe gibi oynadık ve istediğimizi sahaya yansıttık. Taraftarlarımızla bir araya gelince Fenerbahçe gibi oynayabiliyoruz.” dedi.
 
Cecilia Zandalasini, “İlk yarının son maçıydı. Önemli bir maçtı. Sıralama için de çok kritik bir maçtı. Galip gelmeliydik. Taraftarlarımızın desteğiyle galip geldik.” şeklinde konuştu.
 
Ayşe Cora ise, “Maça durgun başladık. Ev sahibi avantajımızı maç başı iyi kullanamadık. Rakip takım da ilk yarıda yüzdeli oynadı. Üçüncü periyotta olabildiğince enerjimi sahaya koyup yardımcı olmaya çalıştım ve savunmada seviye atladık. Ondan sonrası geldi ve 15 sayı farkla kazandık. Evimizdeki maçları daha enerjik oynamalıyız. Bugün o konuda çok başarılı değiliz. İstediğimiz gibi oynamayarak galibiyet almak çok önemliydi. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.