BASKETBOL

Potanın Kraliçeleri, Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferini değerlendirdi

09 Ekim 2019 Çarşamba 21:00

Oyuncularımız kupa seremonisinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferine ilişkin duygularını Fenerbahçe Televizyonu’na anlattılar.

Tuğçe Canıtez: Şimdi 12. kez kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da kaptan olarak müzemize götürmek apayrı bir duygu

Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Şampiyonluklar onlarla daha da heyecanlı oluyor. İstediğimiz gibi başlayamadık ama savunmamızla basketler bulmayı başardık. Çok mutluyum. 12 numaranın benim için çok farklı bir yeri var. Şimdi 12. kez kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da kaptan olarak müzemize götürmek apayrı bir duygu. Güzel bir başlangıç yaptık. Hedefimiz de buydu. İnşallah devamı da böyle güzel gelecek. Derbi maçları da bizim için çok önemli. Taraftarlarımızı her zaman maçlara bekliyoruz. Sezona da iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum.
 
Ayşe Cora:  Biz bu tür maçlara her zaman kazanmak için çıkmaya devam edeceğiz

İyi bir hazırlık süreci geçirdik. Yaklaşık beş haftadır antrenmanlar çok yoğun bir şekilde geçiyordu. Sezona kupayla başlamanın ne kadar önemli ve moral verici bir başlangıç olacağını biliyorduk. Bugün çok sert oynadık. Önümüzde çok uzun bir yol var. İnişler çıkışlar elbet olabilir. Kupa maçları her zaman farklı oluyor. Biz bu tür maçlara her zaman kazanmak için çıkmaya devam edeceğiz.
 
Olcay Çakır Turgut: Maçtan önce o kadar heyecanlıydım ki bunun tarifi yok

Fenerbahçe ile çok kupa kazandım. Cumhurbaşkanlığı kazandım, Türkiye Ligi kazandım ama şimdi geri döndüm. Maçtan önce o kadar heyecanlıydım ki bunun tarifi yok. Kazandık ve şu an çok mutluyum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç oldu.
 
Sevgi Uzun: Taraftarlarımız müthişti, bizi hiç yalnız bırakmadılar

Onlarla da çok güzel bir sezon geçirdim. Üstümde emekleri var. Heyecanlı oluyor ama bulunduğunuz yer ve takım önemli. Çok güzel atmosfer vardı. Taraftarlarımız da müthişti, bizi hiç yalnız bırakmadılar. Sezona kupayla başlamak çok önemli motivasyon. Daha çok kupa var, hepsini almak istiyoruz. Bu benim kariyerimdeki ilk kupam. Çok mutlu ve heyecanlıyım.
 
Alina Iagupova: Umarım bu diğer kupaların başlangıcı olur

Üç yıldır ilk kupam. Uzun zamandır kupa ve MVP ödülünü almamıştım. Çok iyi hissediyorum. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kazanmak için oynuyorum. Umarım bu diğer kupaların başlangıcı olur. Böyle bir taraftara sahip olarak daha önce hiç oynamadım. Futbol taraftarları gibiler. Bizi sürekli destekliyorlar ve itiyorlar. Bundan sonra da desteklerini bekleriz.
 
Esra Ural Topuz: Taraftarlarımızı cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağımız maça bekliyoruz

Sezona kupayla başladığımız için çok mutluyuz. Geçen sezondan kalma bir kupaydı. Yeni kadromuzla kazandığımız için çok mutluyuz. Sezona kupayla başlamak bizim için çok önemliydi. Kendimizden emin bir şekilde yolumuza devam edeceğimiz. Üstüme ne düşerse hem kenarda hem de sahada yapmaya çalışıyorum. Bu benim görevim ve bunun için çok mutluyum. Şampiyon olduk ama lig serüvenimiz derbiyle başlıyor. Taraftarlarımızı cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağımız maça bekliyoruz. Derbiler, bütün maçlar sizinle daha güzel. Sizle daha güçlüyüz.