BASKETBOL

Fenerbahçe Öznur Kablo’nun kombine satışları başladı

11 Ekim 2019 Cuma 14:07

Sezona 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğuyla başlayan, bu sezon Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası ve Kadınlar EuroLeague’de yarışacak olan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın kombine satışları bugün başladı.

Sezon hazırlıklarını, Fenerbahçe’nin hem ulusal hem de uluslararası arenadaki başarı hedefleri doğrultusunda tamamlayan Fenerbahçe Öznur Kablo, 2019-20 sezonunda iç saha maçlarında Metro Enerji Salonu’nda taraftarlarımızla buluşacak. Sezon kombineleri, Fenerbahçe Gelişim Takımımızın maçlarını da kapsıyor.

Taraftarlarımızın, Fenerbahçe’nin mücadele ettiği her platformda olduğu gibi basketbolda da takımlarımızın yanında olacağına, Metro Enerji Salonu’nu her maçımızda eşsiz destekleri ile dolduracaklarına inanıyoruz.

Kombine Satışları ile ilgili detaylar:

Kombine satışları, 12 Ekim Cumartesi günü saat 10.00-16.00 arasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yer alan Bilet Satış Gişesinden yapılacaktır. İlk günden yenileme ve genel satış hakkı verilecektir.

14-19 Ekim arasında ise kombine satışları Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, Maraton girişinde yer alan Kombine Kart Merkezinden, 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Eski hak sahipleri için yenileme ve genel satış süreci 15 Ekim günü mesai bitimine kadar sürecektir.

Kombine fiyatı: 100 TL