BASKETBOL

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevius ve oyuncumuz Marko Guduric'in maç önü görüşleri 

23 Mayıs 2024 Perşembe 11:07

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius ve oyuncumuz Marko Guduric, Final Four'daki ilk rakibimiz Panathinaikos Aktor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius: Takım olarak hazır olmamız ve gerektiğinde her oyuncunun bir iki dakika bile olsa her şeyini ortaya koyması gerekiyor.

Sezonun bir sonraki aşamasıyla karşı karşıya olduğumuz şu günlerde her şeyi geliştirmemiz gerekiyor: hazırlığımız, disiplinimiz, fiziksel oyunumuz ve her şey. Panathinaikos'a karşı zorlanabileceğimiz noktaların çoğu Monaco ile benzer: harika bir guard oyunu, herkes görevinin ne olduğunu tam olarak anlıyor. Deneyimli antrenör aynı zamanda, bu büyük bir maç ve biz sürekli küçük detaylardan bahsediyoruz. Bir top, bir top çalma, doğru yapılan faul maçın sonucunu değiştirebilir. Takım olarak hazır olmamız ve gerektiğinde her oyuncunun bir iki dakika bile olsa her şeyini ortaya koyması gerekiyor.

Marko Guduric: EuroLeague yarı finali. Ne diyebilirim ki. Tek bir maç. Hazırlanmak için elimizden geleni yapıyoruz ve hazır olacağız. 

Gerçekten iyi tanıdığımız bir antrenör ve oyuncuların olduğu çok iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Konsantrasyon ve soğukkanlılığımızı korumak kilit noktalar çünkü herkes gergin olacak. Çok fazla baskı var. Bu yüzden sakin ve soğukkanlı olmamız gerekiyor. Bunun bizim için anahtar olduğunu düşünüyorum.