BASKETBOL

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ve oyuncumuz Dyshawn Pierre’den maç sonu açıklamalar

05 Şubat 2023 Pazar 17:59

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında deplasmanda Ayos Konyaspor’u 62-61 yendiği maçın ardından Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ve oyuncumuz Dyshawn Pierre yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, “Takımımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet. Son ana kadar maçı ne kadar istediğimizi de gösterdik. İlk çeyreğe iyi giremediğimiz bir maçı kazandık. Özellikle ilk 5 dakika çok farklıydı. Maçın sonunda çözümleri bulduk. Serbest atışlarla maçı kazanmasını bildik. Buraya gelmesi belki ilginçti ama Ayos Konyaspor’un ne kadar iyi bir takım olduğunu söylemiştim. Bu ligin de ne kadar yarışmacı geçtiğinin bir göstergesi. Maçlardan hiçbir zaman kopamıyorsunuz. Tabii ki bir yandan da Avrupa’da oynamayan takımların iyi hazırlığı söz konusu. Avrupa’dan dönen takımlar zorlanabiliyor.” dedi.

15 sayıyla takımımızın en skorer ismi olan ve galibiyeti getiren sayıları atan Dyshawn Pierre de, “Maçın başında çok boş şut kaçırdık. Aslında iyi savunma yaparak rakibimizi durdurduk. Ligde tüm maçlar zor ama biz hepsini kazanmak istiyoruz. Maç sonunda çok akıllı oynadığımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı da rakibi de kutluyorum.” ifadelerini kullandı.