BASKETBOL

Fenerbahçe Beko, Pınar Cup 2022’de ikinci maçına çıkıyor

23 Eylül 2022 Cuma 11:50

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı son hazırlık turnuvası olan Pınar Cup 2022’de ikinci maçına çıkıyor.

23 Eylül Cuma günü (bugün) 20.00’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Ukrayna temsilcisi BC Prometey ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko, bu maçı kazanması halinde turnuvayı birinci sırada tamamlamayı garantileyecek.

Not: Fenerbahçe Beko – BC Prometey maçının bilet satışı KSK Store’larda, VIP biletler sadece Mavibahçe KSK Store’da, öğrenci biletleri ise bugün 18.00 itibarıyla sadece salon gişesinde satışta olacaktır. 

Bu karşılaşma Karşıyaka Spor Kulübü’nün YouTube hesabı üzerinden canlı yayınlanacak.

Takımımızda tedavi süreci devam eden Nemanja Bjelica ile bireysel çalışmalara başlamasına rağmen takım idmanlarına henüz dahil olmayan Tonye Jekiri ve Tarık Biberovic, İzmir kafilesinde yer almadı. Hastalığı nedeniyle takımla İzmir'e seyahat etmeyen Samet Geyik ise ekibimize 22 Eylül Perşembe günü dahil oldu.

Çekya Milli Takımı’nın da başantrenörlüğünü yapan Ronen Ginzburg tarafından çalıştırılan BC Prometey’in kadrosunda Caleb Agada, Gian Clavell, D. J. Stephens, Dustin Hogue, D. J. Kennedy, Issuf Sanon, Oleksandr Lypovyy, Ivan Tkachenko, Denys Lukashov ve Ondrej Balvin gibi isimler yer alıyor.

Fenerbahçe Beko, BC Prometey maçının ardından İstanbul’a dönecek ve 28 Eylül Çarşamba günü Ankara'da Anadolu Efes ile oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazırlıklarını sürdürecek.