BASKETBOL

Fenerbahçe Beko, EuroBasket 2022’de beş isimle temsil edilecek

01 Eylül 2022 Perşembe 10:53

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 1-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek EuroBasket 2022’de beş isimle temsil edilecek.

Turnuvada A Erkek Milli Basketbol Takımımız A Grubu’nda yer alacak ve İspanya, Karadağ, Gürcistan, Belçika ve Bulgaristan ile üst tür mücadelesi verecek. Milli Takımımızın kadrosunda sporcularımız Melih Mahmutoğlu ile Şehmus Hazer yer alacak. A Grubu’nun ilk tur karşılaşmaları Gürcistan’ın Tiflis kentinde oynanacak.

A Erkek Milli Takımımızda yer alan iki sporcumuz dışında EuroBasket 2022’de Fenerbahçe Beko’yu üç ismimiz daha temsil edecek.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis’in yanı sıra başarılı oyun kurucumuz Nick Calathes de C Grubu’nda İtalya, Hırvatistan, Ukrayna, Estonya ve Büyük Britanya ile mücadele edecek Yunanistan Milli Takımı için görev yapacak. C Grubu karşılaşmaları İtalya'nın Milano şehrinde oynanacak.

Ekibimizin başarılı skoreri Marko Guduric ise Sırbistan Milli Takımı’yla D Grubu’nda mücadele edecek. Sırbistan’ın grubunda Finlandiya, İsrail, Çekya, Polonya ve Hollanda yer alacak. D Grubu müsabakalarına Çekya’nın Prag kenti ev sahipliği yapacak.