BASKETBOL

ING Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final serisinde ikinci maç

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:50

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Darüşşafaka’yı konuk ediyor. 26 Mayıs Perşembe günü (yarın) 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 ve TRT Spor tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Serkan Emlek, Mehmet Karabilecen, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek. 

Takımımız, serinin ilk maçında rakibini 94-69 mağlup ederek 1-0 öne geçti. 24 Mayıs Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleyi baştan sona üstün götüren Fenerbahçe Beko’da 11 oyuncu skora katkı yaparken, en skorer ismimiz ise 14 sayıyla Melih Mahmutoğlu oldu. Darüşşafaka cephesinde ise Nathan Boothe 19, Troy Caupain 16 sayı buldu.

Üç galibiyete ulaşan takımın final vizesi alacağı play-off yarı final serisinde üçüncü karşılaşma 28 Mayıs Cumartesi günü 19.00’da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko, yarı final serisini geçmesi halinde Anadolu Efes – Galatasaray Nef eşleşmesinden gelecek takımla final oynayacak.

Bilet satışı: www.passo.com.tr/tr/etkinlik/fenerbahce-beko-darussafaka-playoff2-ing-lig/3306322
 
Bilet fiyatları:
 
Saha içi A-D-G sıraları: ₺700
Saha içi B-E-H sıraları: ₺600
Saha içi C-F-J sıraları: ₺500
Localar: ₺325
346 (Açık Loca): ₺275
Kategori 1: ₺200
Sky Lounge: ₺160
Kategori 2: ₺140
Kategori 3: ₺120
Kategori 4: ₺100
Kategori 5: ₺60
Kategori 6: ₺55
Kategori 7: ₺36
Öğrenci Tribünü: ₺18
 
Önemli hatırlatmalar:
 
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre; Koronavirüs Bilim Kurulu’nun 2 Mart Çarşamba günü düzenlediği toplantı, Sağlık Bakanımızın açıklamaları ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda aldığı karar ile tüm müsabakalarda HES kodu sorgulaması yapılmadan salonlara taraftar alınacaktır.
 
Müsabakalara deplasman takımı taraftarları alınmamaktadır.
 
Tribün ve saha kenarında müsabakayı izleyecek taraftarların tamamı kullanım amacına uygun şekilde maske takmak zorundadır.
 
Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.
 
Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.