BASKETBOL

Fenerbahçe Beko – Türk Telekom maçı biletleri satışa çıkıyor

16 Nisan 2022 Cumartesi 13:14

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 23 Nisan Cumartesi günü 15.30'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Türk Telekom ile oynayacağı ING Basketbol Süper Ligi maçının bilet satışı 16 Nisan Cumartesi günü (yarın) başlıyor.

Taraftarlarımıza bu özel günde “23 Nisan Paketi” imkanı sunuluyor!

23 Nisan'da oynanacak bu karşılaşmada, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak “23 Nisan Paketi” satışı yapılacaktır.

Bu kapsamda, gişeden yetişkin bileti alan taraftarlarımızdan beraberlerinde getirecekleri bir çocuk (18 yaşından küçük bireyler) için ek ücret alınmayacaktır.

 “23 Nisan Paketi” satışları, yalnızca 23 Nisan Cumartesi günü (maç günü) Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden, yetişkin taraftarımızın ve beraberinde gelecek çocuk taraftarımızın kimlik ibrazı sonrasında yapılacaktır.

Kombine kart sahibi taraftarlarımıza önemli bilgilendirme: 23 Nisan Paketi’nden faydalanmak isteyen kombine kart sahibi taraftarlarımız ise maç gününde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesine gelebilecek ve kendilerine, çocuğuyla yan yana maçı takip edebileceği en uygun bloktan biletlerini temin edilecektir.

Türk Telekom maçının bilet satış takvimi ve fiyatları şu şekildedir:

Satış planı (passo.com.tr üzerinden):

16 Nisan Cumartesi günü 15.00 itibarıyla - ön satış – Kongre ve Divan Kurulu üyeleri (3 adet), Taraftar Kart sahipleri ve Fenercell faturalı hat aboneleri (2 adet)

17 Nisan Pazar günü 15.00 itibarıyla  – Genel Satış (2 adet)

Bilet fiyatları:

Saha içi A-D-G sıraları: ₺600
Saha içi B-E-H sıraları: ₺500
Saha içi C-F-J sıraları: ₺400
Localar: ₺250
346 (Açık Loca): ₺200
Kategori 1: ₺125
Sky Lounge: ₺100
Kategori 2: ₺75
Kategori 3: ₺65
Kategori 4: ₺50
Kategori 5: ₺40
Kategori 6: ₺30
Kategori 7: ₺20
Öğrenci Tribünü: ₺10

Önemli hatırlatmalar:

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre; Koronavirüs Bilim Kurulu’nun 2 Mart Çarşamba günü düzenlediği toplantı, Sağlık Bakanımızın açıklamaları ve Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda aldığı karar ile tüm müsabakalarda HES kodu sorgulaması yapılmadan salonlara taraftar alınacaktır.

Tribün ve saha kenarında müsabakayı izleyecek taraftarların tamamı kullanım amacına uygun şekilde maske takmak zorundadır.

Fenerbahçe Beko’nun Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri yalnızca PASSO aracılığıyla satılmaktadır. Farklı platformlarda satışa açılan maç biletlerine itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Basketbol karşılaşmalarına girişlerde ve bilet alımlarında PASSOLİG kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Taraftarlarımız, www.passo.com.tr üzerinden ücretsiz web sayfası üyeliği oluşturarak veya var olan üyelik ile web sayfasına giriş yaparak bilet alımı gerçekleştirebilirler.

Öğrenci bileti satışları 17 Nisan Pazar günü genel satış başlangıcı itibarıyla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi bilet gişesinden ve 22 Nisan Cuma günü itibarıyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden yapılacaktır.