BASKETBOL

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Tofaş galibiyetini değerlendirdi

20 Kasım 2022 Pazar 20:29

Fenerbahçe Beko’nun ligin 7. haftasında Tofaş’ı mağlup ederek namağlup unvanını sürdürdüğü mücadelenin ardından Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, açıklamalarda bulundu.

Derin bir rotasyona sahip olduklarına ve bugün Tofaş karşısında kenardan gelen tüm oyuncularımızın katkı verdiğine değinen Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Herkes çok ciddi bir şekilde oynadı. Taraftara, kendimize, maça ve rakibe olan saygımızla oynadık. Süreleri çok kontrollü oynatmak istedik, çünkü önümüzde uzun bir süreç var ve bu çok önemli. Yakın gelecekteki en önemli maçımız Monaco. Sakat oyuncularımız da var ki bakıldığında bu rotasyonda sorun gibi gözükebilir ama o kadar derin bir rotasyonumuz var ki bugün de gördüğünüz gibi kenardan gelen herkesin katkısı oldu. Tarık da süre aldı, şut atamasa bile savunmada katkısı oldu. Bunlar çok önemli şeyler. Tofaş gibi bir takımı 70 sayının altında tutmak bizim için çok önemli.” dedi.

Johnathan Motley: Çalışmaya devam etmeliyiz

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşuna konuşan 20 sayıyla maçın en skorer oyuncusu Johnathan Motley ise, “Bence fena oynamadım. Serbest atış çizgisinde daha iyi olacağım, daha çok çalışacağım. Bugün hücumda birkaç hata yaptık, daha iyi olabilirdik. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çalışmaya devam etmeliyiz. Önemli maçlar var önümüzde; Monaco harika bir takım, Milan harika bir takım. Onlarla oynamayı dört gözle bekliyoruz. Umarım galip gelen biz oluruz.” diye konuştu.