BASKETBOL

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, AX Armani Exchange Milano galibiyetini değerlendirdi

25 Kasım 2022 Cuma 01:27

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, 82-72 galibiyetimizle tamamlanan AX Armani Exchange Milano maçının ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. 
 
Maçla ilgili Itoudis, “Bu takım çok büyük bir tebriği hak ediyor. Çok zor iki deplasmanda galip geldik. Bu çok önemli. Bir öncekinde +19’ken Monaco geri geldi. Bunları düzeltmemiz gerekiyordu. İlk yarıda çok iyi başlamadık, 10 top kaybımız oldu. Monaco ile kıyaslarsak orada 9 top kaybımız vardı. Ama farklı maç, farklı savunma stilleri… Topu çok iyi kullandık. İkinci yarıda 50 sayı attık ve onları 35’in altında tutmayı aşardık. Takımın kararlılığı gerçekten çok net. Şehmus benchten gelip çok kaliteli dakikalarda bulundu. Melih de aynı şekilde. Belki sayı açısından katkıda bulunamadı ama sahada olduğu sürece başka alanlarda katkıda bulundu. Taraftara da destekleri için teşekkür ediyorum. Şimdi ayaklarımız yere basarak devam etmeliyiz. Önümüzde  çok önemli bir derbi var. Büyük beklentili bir maç. Gelişen ve daha yeni bir takım.” dedi.
 
Takımın gelişmeye devam ettiğini belirten Itoudis, “12 oyuncumuz sahada formayla, 4 kişi kenarda. Şu an ikisi de sakat; Pierre ve Bjelica. Çok çalıştık. İşimizi iyi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan mutluyum. Sevinmek için çok erken. Gelişiyoruz. Yapabileceğimiz daha fazla şeyler var. Oyunumuzu rakiplere karşı çeşitli hale getirebiliriz. Ekleyebileceğimiz şeyler her zaman var.” ifadelerini kullandı.
 
Desteklerinden dolayı taraftarlarımıza da teşekkür eden Itoudis, “Biz Real Madrid için elimizden geleni yapıp çalışacağız ve renklerimizi en güzel şekilde savunacağız. Biletlerin şimdiden tükenmesi de inanılmaz bir şey. Ayrıca 6 binden fazla kombine sahibimiz var. Bu çok gurur verici. Bizlere güvenmeleri çok güzel. Kötü zamanlar da olabilir, o anlarda da güvenmelerini bekliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.