BASKETBOL

Yardımcı Antrenörümüz Goran Bjedov, Bahçeşehir Koleji galibiyetini değerlendirdi

23 Ocak 2022 Pazar 22:28

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Goran Bjedov, Bahçeşehir Koleji’ni 84-73 mağlup ettiğimiz maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na konuştu.
 
Karşılaşmayı değerlendiren Bjedov, “Herkes çok iyi bir performans sergiledi. Sabah Metecan Birsen’e akşam ilk 5 başlayacağını, buna göre hazırlanması gerektiğini söylemiştim. O harika oynadı. Maça çok iyi başladı, özellikle ilk yarıyı çok iyi oynadı. Tek bir isim değil, sahaya adım atan herkes hatta sadece oyuncular değil, teknik ekip de çok iyi bir iş çıkardı. Herkesi kutluyorum. İhtiyacımız olan buydu. Çok iyi bir efor ortaya koymamız gerekiyordu çünkü Bahçeşehir Koleji’nin çok iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Takım olarak çok iyi bir efor sarf ettik.” dedi.
 
Başantrenörümöüz Aleksandar Djordjevic’in yokluğunda geçen süreyi de değerlendiren Goran Bjedov, “Farklı bir süreçti. Başantrenörümüz burada yoktu Covid-19 testinin pozitif çıkması dolayısıyla. Ama bu haberi de aldık, kendisi negatife döndü. Yarını izinli geçiyoruz, salı günü bizimle olacak. Zor bir periyottu, koçumuz yoktu. Aynı zamanda birçok oyuncumuz yoktu hatta her gün bir oyuncu kaybediyorduk. Zalgiris maçına saatler kala hangi oyunculardan faydalanabileceğimizi bilemiyorduk sakatlıklar dolayısıyla. Bu maçta biraz daha şanslıydık çünkü maç kadrosunu sabahtan biliyorduk ve o şekilde devam etti. Zorlu bir dönem ama takım eforuyla bu dönem iyi geçti. Bu noktada taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bilhassa perşembe günü burada olanlara. Bizi çok iyi desteklediler. 17 sayı geriye düştüğümüz bölümde takımın ayağa kalmasını sağlayan faktörlerin başında Fenerbahçe taraftarı geliyordu.” diyerek sözlerini tamamladı.