BASKETBOL

Melih Mahmutoğlu: Hem hücumda hem de savunmada doğru basketbol oynadık

15 Mayıs 2021 Cumartesi 20:42

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu, takımımızın ING Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Darüşşafaka Tekfen’i 98-79 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Melih Mahmutoğlu, “Play-off maçları oynuyoruz ve artık buralarda önemli olan kazanmak. Nasıl olduğu da çok önemli değil ama maçın başından sonuna kadar sahada güzel bir mücadele vardı. İlk maç da aynı şekildeydi. Sertlikler var ama bunlar play-offta olacaktır. Bunlara iyi karşılık verdik, sakin kaldık ve hem hücumda hem de savunmada doğru basketbol oynadık. Sonunda da güzel bir galibiyet aldık. Galiba diğer seri uzadı, artık oradan gelecek olan rakibimizi bekleyeceğiz. Nitekim iki rakip de birbirinden kaliteli. İyi maçtı, tüm takım arkadaşlarımın ellerine sağlık. Şimdi önümüzde bir yar final var, adım adım düşünüyoruz. Bugün her şey güzeldi, inşallah yarı finale de güzel bir şekilde başlarız.” dedi.

Melih Mahmutoğlu, Darüşşafaka Tekfen karşısında 29 sayı üretmesine karşın kariyer rekorunu 1 sayıyla kaçırmasını ise şu şekilde değerlendirdi:

Ben onu son 1-2 dakika kala hatırladım. Arkadaşlarıma söyledim ama pozisyon gelmedi. Bu tabii ki önemli değil. İnşallah yarı finalde kırarım bunu. Ben, Fenerbahçe için her zaman savaştım, savaşmaya devam edeceğim."