BASKETBOL

Başantrenörümüz Igor Kokoskov, Real Madrid maçı sonrası konuştu

08 Nisan 2021 Perşembe 23:07

Başantrenörümüz Igor Kokoskov, Real Madrid karşısında alınan mağlubiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
 
Maçla ilgili Kokoskov, “Real Madrid’i galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Bu kadar iyi oynayan bir takım karşısında mutlaka kötü oynayan bir takım vardır; o da bizdik. Kötü performansımızdan dolayı sorumluluğu tamamen antrenör olarak ben alıyorum. Psikolojik olarak yeteri kadar iyi hazırlayamadığımızı düşünüyorum. Madrid çok iyi oynadı, biz de aksine çok kötü oynadık. Vesely’nin olmamasını bir bahane olarak kullanamayız tabii ki. Antrenörden başlayarak hepimizin çok daha iyi olması gerekiyor, çok daha efor sarf etmesi gerekiyor. Çok önemli ve zor bir dönemdeyiz. EuroLeague’in play-off’u var, Türkiye Ligi’nin play-off’u var. Bu dönemde benchte olan, sahada olan herkesin çok daha efor sarf etmesi gerekiyor. Panik yapmıyoruz. Bu akşamki performanstan dolayı çok üzgünüm.” dedi.
 
Hakemlerle ilgili bir soru üzerine ise Igor Kokoskov, “Bu tip konularda konuşmaktan çok daha iyiyiz. Bununla vakit kaybetmeyeceğiz tabii ki. Hakemlerle ilgilenen ayrı kişiler ve kurumlar var. O onların görevi. Biz çok iyi oynamadığımız halde hakemlerle ilgili bir şey zaten diyemeyiz. Onlar işlerini yaptı, biz kendi işimizi yaptık.” yanıtını verdi.