BASKETBOL

Ali Muhammed’e özel tören düzenlendi

14 Ekim 2021 Perşembe 22:05

6 sezon boyunca giydiği sarı lacivertli formamız ile elde edilen tarihi başarılarda önemli rol üstlenen ve bugünden itibaren erkek basketbol organizasyonumuzun idari kadrosunda yer alarak Fenerbahçe basketboluna hizmet etmeye devam edecek Ali Muhammed için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda özel bir tören düzenlendi.
 
Fenerbahçe Beko ile Unics Kazan arasında oynanan EuroLeague maçı öncesi gerçekleştirilen törende alkışlar eşliğinde parkeye çıkan Ali Muhammed, Fenerium tarafından tasarlanan özel tasarım portesini takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu ve başarılı oyuncumuz Jan Vesely’nin elinden aldı.
 
Fenerbahçe’nin başarısı için beraber ter döktüğü takım arkadaşlarının Ali Muhammed’le ilgili konuşmaları skorbord’ta görüntülenirken, taraftarlarımız “i love you Bobby” tezahüratlarında bulundu.
 
Karmaşık duygular yaşıyorum

Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Ali Muhammed, “Burada çok fazla anımız var. Burada çok güzel taraftarlar karşısında, çok büyük maçlar oynadık. Çok güzel duygu. Şu an karmaşık duygular yaşıyorum. İlerleyen günlerde neler hissettiğimi göreceğiz. “ dedi.
 
Oyunculuk kariyeri sonrası yeni görevi içinse Ali Muhammed, “Yeni bir şeylere başlamak her zaman heyecan vericidir. Özellikle benim gibi oyunculuğu bırakıp, yeni bir pozisyona gelmek ve onu burada yapabilmek çok güzel. Çok heyecanlıyım ve artık bunun için yeterince tecrübe kazandığıma da inanıyorum. Özellikle gençlere yeni şeyler öğretmek, onlara destek olmak çok heyecan veriyor.” ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar: Burak Saltık
 
 

Basın Fotoğrafları