BASKETBOL

Melih Mahmutoğlu: Bu maçı hayatını şanssız şekilde kaybeden taraftarlarımız için oynadık

12 Şubat 2020 Çarşamba 23:19

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Teksüt Bandırma maçının ardından açıklamalar yaptı. İlk olarak şanssız şekilde hayatını kaybeden taraftarlarımıza tekrar başsağlığı dileyen Melih ardından yarı finalde karşılaşacağımız Türk Telekom maçını değerlendirdi.
 
Hayatını kaybeden taraftralarımızla ilgili konuşan Melih Mahmutoğlu, “Maçtan çok daha değerli ve önemli bir şey… Bugün aslında hayatını çok şanssız şekilde kaybeden Cem ağabeyimiz ve Murat ağabeyimiz için oynadık maçı. Ailesine sabırlar diliyorum. Çok zor bir durum. Biz takım olarak onar için sahaya çıktık, onlar için maçı kazandık. Maçlar çok önemli değil, oynanılır, kazanılır, kaybedilir ama iki ağabeyimize gerçekten çok üzüldük. Allah ailelerine sabır versin. Tekrar başımız sağ olsun. Gerçekten üzgünüz. Onlar her zaman bizim kalbimizde olacak.” dedi.
 
Ardından Türkiye Kupası ve yarı finalde karşılaşacağımız Türk Telekom maçıyla ilgili değerlendirme yapan Melih, “Bugün kazandık. İnşallah iki maçı da arka arkaya kazanırız ve bizim için güzel bir hafta olur. Takımlar yoğun tempodan geliyorlar. Hem Anadolu Efes hem de Karşıyaka bugün kaybetti. Olabiliyor bunlar. Biz daha da ciddi çıktık maça. Kupalarda sürpriz olabiliyor. Evimizde oynadık, bunun da avantajı vardı. Türk Telekom çok kaliteli rakip. Ankara’da oynayacağız. Belki onlar ev sahibi ama Ankara’da nasıl bir seyircimiz olduğunu biliyoruz. Tüm Fenerbahçe taraftarını cuma günü Ankara’ya bekliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.