BASKETBOL

Igor Kokoskov ve Dyshawn Pierre’in Panathinaikos maçı öncesi görüşleri

21 Ekim 2020 Çarşamba 10:10

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında Panathinaikos’a konuk olacak. Başantrenörümüz Igor Kokoskov ile oyuncumuz Dyshawn Pierre, karşılaşma öncesi resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Galibiyet için en iyi oyunumuzu sergilememiz gerektiğini vurgulayan Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “Panathinaikos bu yaz birçok değişiklik yaşadı. Yeni bir koçları ve birçok yeni oyuncusu var. Fiziksel olarak çok güçlü bir takım olduklarını biliyoruz. Çok yönlü oyunculara sahipler. Sahada çok uzun beşlerle kalabiliyorlar ancak aynı zamanda çok iyi kısa oyuncuları da var. Son dönemde iyi bir basketbol sergiliyorlar. Çok özgüvenli oynuyorlar. Özellikle evlerinde yüksek enerji ve özgüven ile rakiplerini karşılıyorlar ve bizim de buna hazır olarak galibiyet için en iyi oyunumuzu sergilememiz gerekiyor.” dedi.

Panathinaikos’un güçlü bir rakip olduğunu bildiklerini belirten Dyshawn Pierre,Panathinaikos’un güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz. Konsantre olmalı ve koçumuzun maç planına sadık kalmalıyız. Çok çalışmalı ve bu karşılaşma için hazır olmalıyız. Panathinaikos’un çok iyi uzun oyuncuları var ama aynı zamanda çok etkili kısalara da sahipler. Koçlarımız bizi tüm bu detaylar için hazırlıyor. Ribauntları kontrol etmeli ve savunmada aktif olmalıyız. Savunmada sert kalabilirsek, bunu hücum performansımıza da yansıtacağımızı düşünüyorum. Bu sayede maçı kazanmak için önemli bir şans elde edeceğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.