BASKETBOL

Igor Kokoskov ve Danilo Barthel’in maç önü görüşleri

15 Ekim 2020 Perşembe 18:32

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 4. hafta mücadelesinde Bayern Münih’i konuk ediyor. Maç öncesinde Resmi Sitemize açıklamalarda bulunan Başantrenörümüz Igor Kokoskov ve oyuncumuz Danilo Barthel’in açıklamaları şöyle:
 
Igor Kokoskov: “Son dönemde çok iyi basketbol oynayan ve çift maç haftasının ilk karşılaşmasında Maccabi’yi deplasmanda mağlup eden bir takımla karşılaşacağız. Bayern Münih genç bir ekip. Çok yüksek enerjiyle oynuyorlar ve ortaya sertlik koyabiliyorlar. Top çalma istatistiğinde ilk sıradalar. Oyunlarında yüksek enerji sergiliyorlar. Onların güçlü yönlerine cevap verebilmeliyiz. Önümüzde iyi oynamamız gereken bir karşılaşma var. Tüm oyuncularımın takıma katkı vermek için hazır olmaları gerekiyor. Yedi gün içinde dört maç oynadığımız bir dönemdeyiz. CSKA’ya karşı kazanmamız gereken bir maçta aldığımız mağlubiyetten sonra bu mücadele mental olarak çok önemli olacak. Hem fiziksel hem de mental olarak hazırlanmalıyız. Kendi evimizi korumaya ve galibiyet almaya çalışacağız.”
 
Danilo Barthel: “Gerçekten zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimizin iyi bir serisi ve form durumu var. Sezonun bu ilk bölümünde çok iyi basketbol oynuyorlar. Bu maçın kritik noktaları ortaya yüksek enerji koyabilmek ve savunmalara karşı doğru planı uygulayabilmek olacak.”