BASKETBOL

Igor Kokoskov ile Ahmet Düverioğlu, Aliağa Petkim Spor galibiyetini değerlendirdi

25 Ekim 2020 Pazar 15:20

Başantrenörümüz Igor Kokoskov ile Aliağa Petkim Spor karşısında kaydettiği 14 sayıyla takımın skoreri olan Ahmet Düverioğlu, 93-70’lik galibiyetin ardından açıklamalar yaptı.
 
Başantrenörümüz Igor Kokoskov: Genel olarak iyi oynadık
 
Yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “Her maçı aynı yaklaşımla oynamamız gerekiyor. Bazı takımlar haftada sadece 1 maç oynuyorlar. Onlar her maç daha hazırlar, daha dinlenmiş durumdalar. Bizim her maça hazır olmamız lazım. Kolay maç yok. Tabii ki inişler-çıkışlar olacak ama maçı genel olarak iyi oynadık. Rakibin çok iyi bir antrenörü var, uzun süredir bu işin içinde. Tabii ki maç içinde bazı hatalar yaptık.” dedi.
 
Turkish Airlines EuroLeague’in 6. haftasında konuk olacağımız Maccabi maçıyla ilgili görüşlerini de aktaran Kokoskov, “Her zaman bir sonraki maçı bekliyoruz. Maccabi iyi oynuyor ve Tel Aviv de oynaması zor bir yer. İçeride ve dışarıda farklı oynayan bir takım. Bir şansımız olabilmesi için elimizden geleni yapmamız lazım.” ifadelerini kullandı.
 
Ahmet Düverioğlu: Hem moral hem de önümüzdeki karşılaşmaya hazırlanma anlamında güzel bir karşılaşmaydı
 
Kaydettiği 14 sayıyla takımın skoreri olan Ahmet Düverioğlu’ysa, “Bizim için EuroLeague mağlubiyetinden sonra önemli bir maçtı. Hem moral hem de önümüzdeki karşılaşmaya hazırlanma anlamında güzel bir karşılaşmaydı. Rakibimiz de iyi bir performans ortaya koydu ama biz de savunmada iyiydik.  Bazı hatalarımız da oldu ancak son maçımızı izlemiştik, o hataları tekrarlamamaya çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Agresif oynamaya gayret ettik. Bütün maçların önemini biliyoruz. Takım arkadaşlarımın ellerine sağlık. Şimdi Maccabi’ye karşı zorlu bir maçımız var. EuroLeague’de son üç maçı kaybettik. O karşılaşma çok önemli olacak. Petkim’e karşı kazandık, bizim için moral oldu. Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız maça hazırlanacağız.” diye konuştu.