BASKETBOL

James Nunnally takımla ilk antrenmanına çıktı

04 Ocak 2020 Cumartesi 13:40

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın yeni transferi Birleşik Amerikalı James Nunnally takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
 
Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında 5 Ocak Pazar günü konuk edeceği Frutti Extra Bursaspor maçı hazırlıklarını Başantrenörümüz Zeljko Obradovic yönetiminde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
 
Yeni transferimiz James Nunnally de antrenman öncesi takım arkadaşları ve teknik heyetle bir araya geldi. Birleşik Amerikalı forvet antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
 
James Nunnally: Fenerbahçe için bütün gücümle savaşacağım
 
2016-17 ve 2017-18 sezonlarında da formamızı giyen ve Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızla 2019-20 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlayan Nunnally, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan James Nunnally, “Fenerbahçe’ye döndüğüm için çok heyecanlıyım ve gurur duyuyorum. Fenerbahçe için bütün gücümle savaşacağım. Çok uzun bir zamanımız var. Kaybedilmiş bir şey yok. Özellikle Olympiacos maçında takım çok iyi bir reaksiyon gösterdi, çok iyi oynadı. Daha çok çalışıp hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.” dedi.
 
Birleşik Amerikalı forvet taraftarlarımıza ise, “Taraftarlarımız zaten harika. Tekrar Fenerbahçe ailesine katıldığım için ve tekrar onlarla birlikte olacağım için çok mutluyum.” diye seslendi.
 
Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları