BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Gigi Datome’nin Real Madrid maçı öncesi görüşleri                             

02 Ekim 2019 Çarşamba 17:02

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2019-2020 sezonu ilk maçında Real Madrid’e konuk olacak. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve İtalyan oyuncumuz Gigi Datome, Real Madrid maçına ilişkin düşüncelerini resmi sitemizle paylaştı.

Koç Obradovic, sezonun uzun bir maraton olduğunu bildiklerini vurgularken; Gigi Datome ise sert bir
atmosferde, zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını ifade etti.

Sezonun bu noktasında hangi seviyede olduklarını anlamaları için güzel bir sınav olacağını belirten Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “EuroLeague’de ilk maça çıkıyoruz. Sezonun uzun bir maraton olduğunu biliyoruz. Elbette bu ligdeki en iyi takımlardan birinin karşısına çıkacağımızın farkındayız. Halen bazı oyuncularımızdan yoksun olsak da bizim için sezonun bu noktasında, hangi seviyede olduğumuzu görebilmek için güzel bir sınav olacak. Yine de takım olarak pozitif bir reaksiyon göstermeli ve olabilecek en iyi oyunu ortaya koymaya çalışmalıyız.” dedi.

Yeni sezona başlayacakları için çok mutlu olduklarını vurgulayan Gigi Datome ise, “EuroLeague’de yeni sezona başlıyoruz ve bunun için çok mutluyuz. Elbette ilk haftada, sert bir atmosferde, çok zorlu bir rakibimiz olacak. Bunun uzun bir maraton olduğunu biliyoruz. Ama bu yarışa mümkün olan en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ancak biz, Fenerbahçe Beko olarak en iyi basketbolumuzu oynamayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda, takım olarak bir araya gelişimizin ve bir süredir birlikte idman yapabilmemizin avantajlarını parkeye yansıtmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.