BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Maçın son 5 dakikasında kazanmaya başladık

09 Nisan 2019 Salı 21:38

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Gaziantep Basketbol galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı. Zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirten Obradovic, son 5 dakika itibarıyla kazanmaya başladıklarını söyledi.

Zeljko Obradovic, “Her iki günde bir maç oynamak oyuncular için tabii ki kolay değil.  Bu yüzden de rotasyon yapmaya çalışıyorum; hangileri hem vücut hem de beyin olarak daha tazeler diye. Bugün zor bir maç oldu çünkü Gaziantep Basketbol agresif savunma yapan bir takım ve hücumda da topu çok iyi kullanmayı biliyorlar. İlk yarıda onların avantajına olan bir ritimde oynadık ve özellikle hücumda hatalar yaptık. Aslında maç hep başa baştı. Maçın son 5 dakikasında kazanmaya başladık. Sonuca bakarsanız kolay gibi gözüküyor ama hiç de kolay olmadı. Oyuncularımı bu galibiyet için tebrik ediyorum, taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum. Gaziantep Basketbol’u da güzel oyunu için tebrik ediyorum.” dedi.

Fener Ol kampanyasıyla ilgili sorulan bir soruya ise Obradovic, “Öncelikle sosyal medyayı takip etmiyorum. Yayınladıkları çoğu şey doğru değil. O yüzden bu konuyla ilgili hiçbir yorum yapmayacağım.” yanıtını verdi.

Nikola Kalinic: Önemli olan maçın sonunda kazanmayı başarmış olmamız

Basın toplantısında açıklamalar yapan Nikola Kalinic ise, “Zor oldu ama bunu bekliyorduk. Gaziantep Basketbol bu sene çok iyi oynayan bir takım. Bizim de çok yoğun bir programımız var. Biraz yorgunduk ama önemli olan maçın sonunda kazanmayı başardık. Gaziantep’i de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.