BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve Nicolo Melli’nin maç önü görüşleri

17 Nisan 2019 Çarşamba 19:11

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Nicolo Melli, THY EuroLeague’de play-off turundaki rakibimiz Zalgiris Kaunas ile oynayacağımız ikinci müsabaka öncesinde resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, çok kaliteli ve karakterli bir rakibe karşı oynayacaklarını vurgularken; Nicolo Melli de Zalgiris’in ilk maça göre farklı bir oyun ortaya koymasını beklediklerini ifade etti.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Play-off maçlarını oynuyoruz ve anlamamız gerekiyor ki ilk karşılaşmayı tamamen unutmalıyız. Bu maça konsantre olmalı ve ikinci mücadele için kendimizi hazırlamalıyız. İlk maçtan önce Zalgiris Kaunas’la ilgili düşündüğümüz her şey halen geçerli. Çok kaliteli ve karakterli bir rakipten bahsediyoruz. Eminim ki yarın sahip oldukları her şeyi ortaya koyacaklardır. Bizim bu maça aynı şekilde hazırlanmamız ve ilk maçı tamamen unutmamız gerekiyor.” dedi.

Nicolo Melli ise, “Çok zor bir maç olacak. Rakibimizin dün geceki sonuçtan sonra reaksiyon göstereceğini biliyoruz. Bu yüzden hazır olmalıyız, çünkü tamamen farklı bir mücadele olacak. Biz kendi oyunumuzda aynı sertliği gösterebilmeliyiz, ilk maçta bunu başarabilmiştik. Zalgiris’in tamamen farklı bir oyun ortaya koymasını bekliyoruz ve buna ilk karşılaşmadan da iyi çalışarak hazır olmalıyız.” şeklinde konuştu.