BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Nicolo Melli’nin maç önü görüşleri

06 Mart 2019 Çarşamba 22:37

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 25. hafta maçında Real Madrid’e konuk oluyor. 7 Mart Perşembe günü Wizink Center'da oynanacak maç öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Nicolo Melli resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, “Real Madrid’e karşı oynadığımız her maç ilgi çekici olmuştur. Yarın da böyle olacağını umuyorum. Real Madrid çok kaliteli ve uzun süredir bir arada oynayan bir ekip. Oyunlarında bazı şeyleri alışkanlık haline getirmiş durumdalar. Aynı zamanda oyunlarında bir takım değişiklikler de yaptılar. Tüm bunları düşünerek iyi bir oyun ortaya koyabilmek için hazırlanmalıyız.” dedi.

Nicolo Melli ise, “Çok zor bir maç. Geçen sezon bizim için en ciddi rakiplerden biri Real Madrid olmuştu. Yine zor bir mücadele olacak. Önümüzde altı mücadele daha var ve Playoff’a en iyi yerde girebilmek için oynuyoruz. Bu karşılaşma da bize bu yolda ekstra katkı sağlayabilecek bir maç olacak. Kolay olmayacak ama parkeye tüm eforumuzu koyacağız. Real Madrid çok yetenekli bir ekip; sahayı koşmayı ve üç sayılık atış kullanmayı seviyorlar. Bu nedenle yoğun bir maç oynamalı ve kendi ritmimizi maça yansıtmalıyız.” şeklinde konuştu.