BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Melih Mahmutoğlu’nun maç önü görüşleri

14 Mart 2019 Perşembe 18:49

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, THY EuroLeague 26.hafta maçında Barcelona Lassa ile oynayacağı mücadele öncesinde Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Son ana kadar iyi bir EuroLeague performansına imza atmalıyız.” derken; takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu ise, “Bu mücadelenin EuroLeague genelinde “Haftanın Maçı” olacağını biliyoruz.” şeklinde konuştu.

Müsabaka öncesinde görüşlerini paylaşan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “EuroLeague devam ediyor. Barcelona Lassa’nın oynadığı son karşılaşma onlar için çok önemliydi ancak Anadolu Efes’e mağlup oldular. Eminim ki bu mücadelede bir şekilde reaksiyon göstermek ve bize karşı iyi oynamak isteyeceklerdir. Elbette Barcelona’da oynanan ilk karşılaşmayı tamamen unutmalıyız. Tamamen bu maça konsantre olmalı ve son ana kadar iyi bir EuroLeague performansına imza atmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Melih Mahmutoğlu ise, “EuroLeague’de saha avantajını garantiledik ama önümüzde çok önemli beş maç daha var. Barcelona Lassa birçok iyi hücumcuya sahip, çok yetenekli bir ekip. Ama aynı zamanda onların EuroLeague’de en az sayıya müsaade eden ikinci takım olduğunu da biliyoruz. Tüm bu özellikleri düşündüğümüzde, oyunun iki yönünde de iyi bir maç çıkarmamız gerektiğini söyleyebilirim. Anadolu Efes’e karşı kötü bir maç oynadılar ve mutlaka reaksiyon göstermek isteyecekler. Biz de Madrid deplasmanında istediğimizi alamadık ve bu da çok daha iyi oynamamız için ayrı bir gerekçe olacaktır. Bu mücadelenin EuroLeague genelinde 'Haftanın Maçı' olacağını biliyoruz ve taraftarlarımızın da her zaman olduğu gibi yanımızda olacağından eminiz.” dedi.