BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Tüm oyunculardan güzel katkı aldık

29 Mart 2019 Cuma 01:41

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, 104-90 galibiyetimizle tamamlanan AX Armani Exchange Olimpia Milan maçının ardından açıklamalarda bulundu. Rakip karşısında özellikle hücum açısından iyi oynadıklarını belirten Obradovic, tüm oyunculardan iyi katkı aldıklarını ifade etti.

Fenerbahçe TV’ye konuşan Obradovic, “Oynama şekillerinden dolayı oyuncuları tebrik ediyorum. Önemli oyuncuların eksikliğinde farklı bir şekilde oynamamız gerekiyordu. Milano hücum açısından kaliteli bir takım ve biz de bunu düşünerek çalıştık. Genel olarak maçı kontrol ettik. Onların atışları vardı ama hücum açısından daha iyiydik, kontrol ettik ve akıllıca oynadık. Normal sezonda tüm yaptıkları için oyuncularıma teşekkür ediyorum ve onları tebrik ediyorum. Şu anda sağlıklı bir şekilde play-offlara hazırlanmamız gerekiyor. Tüm oyunculardan güzel katkı aldık. Bu akşam buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz. Son maçımız olan Maccabi’ye karşı bir şenlik olmasını istiyorum. Herkesi davet ediyorum bu maça.” dedi.

Sinan Güler: Sezonun devamı adına güzel bir ışık verdik

Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yapan Sinan Güler ise, “EuroLeague’de normal sezonu lider tamamlamamız tüm sezon yaptıklarımız adına önemli bir gösterge. Esas yapmamız gerekenler şimdi başlıyor. Hep beraber çok daha yukarılara çıkmamız gerekiyor. Milano’ya eksiklerle geldik. Bu noktada dezavantajımız varmış gibi gözükse de sahada verdiğimiz katkılarla önemli bir galibiyet aldık. Sezonun devamı adına güzel bir ışık verdik.” diye konuştu.