KULÜP

Darüşşafaka Tekfen maçı öncesi görüşler

21 Şubat 2019 Perşembe 19:38

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta maçında Darüşşafaka Tekfen’e konuk oluyor. 22 Şubat Cuma günü 20.15’te Volkswagen Arena’da oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Kostas Sloukas resmi sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Rakibin puan durumundaki yerine aldanmamaları gerektiğini belirten Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, "EuroLeague maçlarına dönüş yapıyoruz ve kadrosunda değişiklikler yapmış bir rakiple oynayacağız. Önemli olan onların puan durumundaki yerine aldanmamak ve birçok iyi maç oynadıklarını aklımızdan çıkarmamak olacak. Bazı karşılaşmaları sonuna kadar iyi oynayıp son anlarda kaybettiler. Her zaman savaşan bir ekip ve eminim ki bu mücadelede de karşımızda aynı karakterde bir Darüşşafaka Tekfen olacak. Kendimizi buna göre hazırlamamız ve galip gelebilmek için EuroLeague’de bir iyi karşılaşma daha çıkarabilmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
 
Maç planına sadık kalmaları halinde maçı kazanabileceklerini vurgulayan oyuncumuz Kostas Sloukas ise, "İlginç bir maç olacak. Kupada aldığımız sonuçtan sonra Darüşşafaka Tekfen karşılaşmasına konsantre olabilmemiz gerekiyor. Oyunun ritmini kontrol edebilmeli ve akıllı oynamalıyız. Takım olarak maç planına sadık kalabilirsek kazanabileceğimizi düşünüyorum." dedi.