BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Ali Muhammed’in Khimki Moskova maç önü görüşleri

27 Kasım 2019 Çarşamba 17:29

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 11. hafta maçında Khimki Moskova’yı konuk ediyor. 28 Kasım Perşembe günü (yarın) 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Ali Muhammed açıklamalarda bulundu.
 
Zeljko Obradovic, “Yarın, hücumda EuroLeague organizasyonunun en iyi ikinci takımıyla oynayacağız. Çok fazla yetenekli oyuncuları var. Khimki dendiğinde herkes doğal olarak Alexey Shved’i anıyor ama onların her pozisyonda birçok iyi oyuncuları var. İyi bir maç çıkarabilmek için karşılaşmaya savunmada sertliğimizi ortaya koyarak başlamamız gerekiyor. Ve elbette ASVEL’e karşı deplasmanda oynadığımız basketbolu tekrarlayabilmeliyiz.” dedi.
 
Ali Muhammed ise, “Yarın çok zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Khimki çok yetenekli bir takım. Özellikle de hücum mantalitesine sahip bir ekip. Hem uzunlarda hem de kısalarda çok yetenekli hücumcuları var. Bizim kesinlikle daha sert savunma yapmamız gereken bir maç olacak. İyi antrenman yapmalı ve taraftarlarımızın önünde çıkacağımız bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlandığımızdan emin olmalıyız.” şeklinde konuştu.