BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic: Taraftarlarımızın inanılmaz desteği bize enerji verdi

23 Kasım 2019 Cumartesi 01:04

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, 88-72’lik ASVEL galibiyetinin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Bugünkü galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Koç Obradovic, “Dün antrenmanda değişiklikler çok netti. Oyuncuların konsantrasyonları çok iyiydi. Bugün de maçı o şekilde oynadık. Bugünkü galibiyet özgüven adına çok önemliydi. Bu şekilde devam etmeliyiz. Bir galibiyet bir şey anlamına gelmiyor. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Bütün oyuncuların da sezonun zorluğundan dolayı hepsinin katkı vermesi gerektiğini hatırlaması gerekiyor. ASVEL’in enerjisiyle eşleşmemiz çok önemliydi. Her zaman hücum ribaunduna giden üç dört oyuncu var. Bu konuda reaksiyonumuz çok iyiydi.” ifadelerini kullandı.

Taraftarın desteğine de değinen Zeljko Obradovic, “Benim için özel bir şey daha var. İnanılmaz bir taraftar vardı ve takımımıza enerji verdiler. Destekleri için her zaman teşekkür ediyorum. Bizi destekleyen gücün kimler olduğunu da böylece çok iyi anlıyoruz.” dedi.