BASKETBOL

Fenerbahçe Beko’nun konuğu Bahçeşehir Koleji

19 Ekim 2019 Cumartesi 13:17

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk ediyor. 20 Ekim Pazar günü (yarın) 13:00’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Erşan Kartal, Sinan İşgüder, Sinem Tetik hakem üçlüsü yönetecek.
 
Fenerbahçe Beko’da son durum
 
Ekibimiz, son resmi maçına EuroLeague kulvarında çıktı. 17 Ekim Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Kirolbet Baskonia’yı ağırlayan takımımız, mücadeleden 87-80 galip ayrıldı. Üçüncü haftanın sonunda ilk galibiyetini alan Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo 39 sayı ve 44 verimlilik puanı ile her iki alanda da kariyer rekoruna ulaştı. 
 
Fenerbahçe Beko, son lig maçında 12 Ekim Cumartesi günü Türk Telekom ile Ankara Spor Salonu’nda karşılaştı. Ekibimiz, bu mücadeleyi 59-75 kazanarak Basketbol Süper Ligi’nde üçte üç yaptı. Sarı-lacivertlilerde Kostas Sloukas 18 sayı, 7 asist, 5 ribaund, 2 top çalma istatistikleri üretti. Derrick Williams da 12 sayı ile galibiyette önemli pay sahibi oldu.
 
Bahçeşehir Koleji’nde son durum
 
Stefanos Dedas tarafından çalıştırılan İstanbul temsilcisinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Guardlar: Trae Golden, Dwight Hardy, Sean Armand, Alper Özcan, Can Altıntığ
Forvetler: Altan Erol, Cameron Clark, Jajuan Johnson, Hadi Özdemir
Pivotlar: Mangok Mathiang, Doğan Şenli, Abdülkadir Gülşen
Koç: Stefanos Dedas
 
Bahçeşehir Koleji, ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk üç haftasında galibiyet elde edemedi. İlk hafta Beşiktaş Sompo Sigorta’ya 75-80 yenilen rakibimiz, son iki haftada ise deplasmanda Galatasaray Doğa Sigorta’ya 85-76, iç saha maçında da Meksa Yatırım Afyon Belediye’ye 82-87 kaybetti.
 
Bahçeşehir Koleji maçı bilet fiyatları (Passo hizmet bedeli dahil):

Saha içi A-D-G sırası 600 TL yemek dahil (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Saha içi B-E-H sıraları 500 TL yemek dahil
Saha içi C-F-J sıraları 400 TL yemek dahil
346 (Açık Loca): 250 TL yemek dahil
Sky Lounge: 140 TL
Kat 1 – 175 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 2 – 120 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 3 – 100 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 4 – 80 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 5 – 50 TL
Kat 6 – 40 TL
Kat 6 – Öğrenci Tribünü – 15 TL (yalnızca maç günlerinde kimlik ibrazıyla gişeden satış)
Kat 7 – 30 TL
 
Not: Bilet satışları, www.passo.com.tr dışında, mücadeleden bir gün önce ve maç gününde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bilet gişesinden, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi maraton tribünü bilet gişesinden ise biletlerin satışa açıldığı tarihten itibaren her gün yapılacaktır.

Biletler satışa açılmıştır: https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/fenerbahcebeko-bahcesehirkoleji-macbileti-20-ekim/708300