BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Ali Muhammed’in maç önü görüşleri

03 Ocak 2019 Perşembe 17:51

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 16. hafta maçında Kirolbet Baskonia’yı konuk ediyor. 4 Ocak Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak maç öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Ali Muhammed resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Taraftarları maça çağıran Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Yeni yılda yeni duygularla bu maça çıkacağız. Her zaman olduğu gibi, EuroLeague’de hiçbir maçın kolay olmadığını bilerek ikinci yarının ilk mücadelesini oynayacağız. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl onlarla Playoff’ta karşılaşmıştık, bu nedenle ne kadar kaliteli bir ekip olduklarını biliyoruz. Baskonia, birkaç önemli oyuncusundan yoksun olsa da mutlaka reaksiyon gösterecek ve her karşılaşmada olduğu gibi savaşacaktır. Buradan taraftarlarımıza, bir kez daha galibiyet için mücadele edecek takımımızı desteklemeleri adına çağrı yapmak istiyorum” dedi.

Maçın zorluğuna vurgu yapan Ali Muhammed, “Elbette Baskonia güçlü bir takım. Bize karşı burada sert bir maç ortaya koymalarını bekliyoruz. Bu sezon onlarla deplasmanda karşılaştık ve oldukça zorlu bir mücadele oldu. Kazanmak için savaşmamız gerekti ve sonuçta tek topla galibiyet alabildik. Şimdi de bir başka çekişmeli mücadele bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.