KULÜP

Zeljko Obradovic: Oyuncularımın gösterdiği reaksiyon mutluluk verici

27 Ekim 2018 Cumartesi 11:58

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Gaziantep Basketbol karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Bu sene sezona çok iyi başlayan bir takıma karşı oynadık ve zor maç olmasını bekliyorduk. Çok sert ve agresif savunmayla başlamamız gerekiyordu ve maçımızın en iyi kısmıydı bu sanırım. Hücum açısından hiç iyi oynamadık. Bu da çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Diğer yandan oyuncuların gösterdiği reaksiyondan çok mutluyum; çünkü maçı kazanmanın yolunu buldular. Gaziantep’e başarılar diliyorum ve bugün de çok iyi savaştılar.  İnşallah onlar için iyi şeyler olur. İki takım taraftarı adına çok güzel bir atmosfer vardı bu akşam.  Fenerbahçe taraftarına da çok teşekkür ediyorum. Her şey çok güzeldi.  Basketbolu güzel yapan bu atmosfer.” dedi.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, sözlerini şu şekilde noktaladı:
Eksik bir oyuncu oluşu her zaman sorun tabii ki. Bugün daha az sorunumuz vardı; çünkü Türkiye Ligi kurallarına göre sadece 5 yabancı oynatabiliyoruz.

Ahmet Düverioğlu: Agresif oyunumuz galibiyeti getirdi

Basın toplantısına katılan Ahmet Düverioğlu ise, “Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Gaziantep, iyi bir takım ve iyi oyuncuları var.  Oyun sistemleri var ve bu sistemde oynuyorlar. Bizim bugün agresif olmamız gerekiyordu. Maçı da bu sayede kazandık.  Maçta farkı açtığımız zamanlar oldu ama rakip geri dönmeyi başardı. Ancak buna engel olduk. Rakibimizin agresif olduğu zamanlarda biz daha çok agresif olduk. İyi iş çıkardık, yanlışlarımız da vardı. Hatalarımıza bakacağız ve hataları tekrarlamamak için daha iyi bir şekilde çalışıp, diğer maçlarda daha iyi bir performans sergilemeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.