BASKETBOL

1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Rıfat Perahya: Fenerbahçe adıyla yarıştığımız ilk senede şampiyon olmak çok değerliydi

30 Haziran 2022 Perşembe 15:25

1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın şampiyonluğunu Fenerbahçe TV’ye değerlendirdi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Kulübümüze devrinin ardından Fenerbahçe adıyla mücadele ettiği ilk senede gelen şampiyonluğun önemine değinen Perahya, “Bizim için çok büyük gurur. Bu takım çok değerli, hepsi çok sevdiğimiz oyuncular. Biz de onların yanında olmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe adıyla yarıştığımız ilk senede şampiyon olmak çok değerliydi. Hepsi de son dakikaya kadar mücadele ettiler ve sonunda kazanan olduk. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir parantez de Gaziantep ekibine ve yarışan tüm diğer takımlara… Onlar da çok güzel mücadele ettiler. Uzatmaya giden maçı 1 sayı farkla kazandık. Engelli sporuna destek açısından çok önemli. Görüyorsunuz bir sürü taraftar burada. Derneklerin de sponsorların da bu tarz engelli branşlara destek olması gerekiyor.

Bu ligin en iyi oyuncularından kurulu kadrosuna sahiptik. O yüzden normal sezonu namağlup tamamladık. Aynı zamanda teknik ekibimiz de çok iyi yönetti. En başta Başkanımız, Yönetim Kurulumuz çok büyük destek verdiler bize. Hem Galatasaray serisinde hem de bu seride biraz daha rahat olacağımızı tahmine diyorduk ama üçüncü maça gitti. Rakiplerimiz çok iyi mücadele etti. Önemli olan şampiyon olmak. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük spor kulübüdür. Bu böyle biline. Her şubede de sonuna kadar mücadele eder. Biz de yeni şubemizde şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz.” dedi.