BASKETBOL

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Dünya Engelliler Günü Dostluk Kupası’na katıldı

02 Aralık 2021 Perşembe 15:58

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Spor İstanbul’un katkılarıyla, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireyler için farkındalık yaratmak amacıyla Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımlarının da katılımıyla düzenlenen Dostluk Kupası’na katıldı.

Fatih Spor Kompleksi’nde takımların karma gösteri maçında buluştuğu etkinlikte Spor İstanbul Genel Müdürü İzzet Renay Onur, İBB Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Seyda Dursun, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş, Spor İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve İBB Spor Kulübü Genel Sekreteri Erdem Aslanoğlu, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akça ile Beşiktaş JK ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri de yer aldı.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Spor Kulübü oyuncusu Kinem Kulbay, Galatasaray’dan Maşide Cesur’a ve Beşiktaş’tan Yasemin Güler’e Fenerbahçe flaması hediye etti.

Skorların sayılmadığı, centilmence oynanan gösteri maçının ardından tekerlekli sandalyeye oturan protokol üyeleri, üç takımın sporcuları ile birlikte parkeye inerek atış yaptı.

Organizasyon sonunda sporculara kupa ve madalyaları dağıtılırken, günün anısına teşekkür plaketleri verildi.

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akça, Spor İstanbul Genel Müdürü İzzet Renay Onur’a günün anısına sporcuların imzalı formasını ve teşekkür plaketi takdim etti.

Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Basın Fotoğrafları