BASKETBOL ALTYAPI

Fenerbahçe Beko Genç Takımımızın teknik kadrosu namağlup şampiyonluğu değerlendirdi 

31 Mayıs 2021 Pazartesi 20:13

Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi final maçında karşılaştığı Tofaş’ı 81-80 mağlup ederek 2020-21 sezonunu namağlup şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Beko Genç Takımımızın Altyapı İdari Menajeri Cenk Gürsoy, Basketbol Gelişim Ligi Başantrenörü Ertuğ Tuzcukaya ve Altyapılar Teknik Sorumlusu Metin Ağırbaşoğlu bu zaferi Fenerbahçe TV’ye değerlendirdi.
 
Altyapı İdari Menajeri Cenk Gürsoy: “Çok heyecanlıyız. 12’de 12 yaparak namağlup şampiyon olduk. Gururluyuz. Çocuklar çok çalıştı. Hepsini tebrik ediyorum.”
 
Basketbol Gelişim Ligi Başantrenörü Ertuğ Tuzcukaya: “Çok mutluyuz. Uzatmada kazandık. Öncelikle rakibimizi, Tofaş’ı tebrik etmek istiyorum, çok iyi mücadele ettiler. Çok yetenekli bir takım. Çok değerli bir koçları var. Sonra da kendi takımımı tebrik etmek istiyorum. Sonuna kadar bırakmadık ve mücadele ettik.”
                                              
Altyapılar Teknik Sorumlusu Metin Ağırbaşoğlu: “Maç konsantrasyonumuzda sıkıntılar oldu ama genel olarak kuvvetli bir takım. Ufak nüanslar belirleyecekti. Böyle kritik bir dönemden geçerken bu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Fenerbahçemize hayırlı olsun. İnşallah bu jenerasyonu A Takıma kadar getirebiliriz. Çalışan ve hak edene ilahi adalet yol gösteriyor. Çok çalıştık, çok büyük olumsuzluklar yaşadık. Kulüp bize her türlü şartı sağladı, sahip çıktı. Maç sonuç olarak bizim hakkımızdı.”