ATLETİZM

TAF Kupası Fenerbahçemizin

28 Şubat 2021 Pazar 22:49

6. Taf Kupası Kulüpler Salon Atletizm Yarışmaları, Ataköy Atletizm Salonu’nda yapıldı. Müsabakalarda iki şampiyonluk kupası da Fenerbahçemizin oldu.
 
Fenerbahçemiz erkekler ve kadınlarda ilk sırayı almayı başardı. Atletlerimiz, erkeklerde İstanbul BBSK ve TSK Gücü’nün önünde, kadınlarda ise Beşiktaş ve İstanbul BBSK’nın önünde ipi göğüslemeyi başardı.
 
Erkeklerde 10, kadınlarda 9 olmak üzere toplam 19 takımın 119 sporcuyla mücadele ettiği TAF Kupası’nda Atletizm Şubemiz kadınlarda 69 puanla ilk sırada yer alırken; Beşiktaş 59 puanla ikinci, İBBSK ise 51 puanla üçüncü oldu. Erkeklerde ise Atletizm Şubemiz 68 puanla zirvede yer aldı; İBBSK 57 puanla ikinci, aynı puana sahip Ankara Türk Silahlı Kuvvetleri Spor Gücü ise yarışmayı üçüncü basamakta tamamladı.
 
Kadınlarda 60 metrede Yudum İliksiz, 60 metre engellide Nefise Karatay, 400 metrede Emel Şanlı Kırcın, uzun atlamada Gizem Aköz, yüksek atlamada Merve Menekşe, gülle atmada Aysel Yılmaz birinci olurken; 1500 metrede Burcu Subatan yarışını ikinci sırada tamamladı.
 
Erkeklerde ise; 60 metrede Kayhan Özer, 60 metre engellide Furkan Aktaş, uzun atlamada Alper Kulaksız, yüksek atlamada Enes Talha Şenses ile gülle atmada Osman Can Özdeveci birinci; 400 metrede Oğuz Akgül, 1500 metrede de Ramazan Barbaros ikinci oldu.

Basın Fotoğrafları