VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Mert Grup Sigorta

03 Aralık 2021 Cuma 17:38

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 12. hafta maçında Mert Grup Sigorta’yı ağırladı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan takımımız, ligdeki 10. galibiyetini elde etti.  Müsabakanın setleri 25-23, 25-22 ve 25-18 sonuçlandı.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile sponsorlarımızdan Gossef firmasının kurucusu Gökçe Şefren Akdere de takip etti.
 
Sarı Melekler maça Anna Lazareva, Mina Popovic, Arina Fedorovtseva, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Meliha İsmailoğlu ile libero Gizem Örge ve Cansu Çetin’le başladı.
 
İlk sette Lazareva ve Popovic ile etkili olan ekibimiz, son bölümlerde iki farklı geriye düşse de yakaladığı dört sayılık seri ile seti 25-23 önde tamamladı.
 
Fenerbahçe Opet ikinci sete de iyi başladı. Sarı lacivertliler, sonuna kadar üstün götürdüğü seti 25-22 alarak maçta durumu 2-0 yaptı.
 
Üçüncü sette oyunun kontrolünü eline alan kadın voleybol takımımız bu seti de 25-18 kazandı ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.
 
Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında 8 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Bulgaristan ekibi Maritza Plovdiv’e konuk olacak.  
 
 
Fotoğraflar: Atilla Sertbakan
 

Basın Fotoğrafları