VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Calcit Volley Kamnik

27 Ocak 2021 Çarşamba 21:17

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Calcit Volley Kamnik ile karşılaştı. Slovenya temsilcisini 25-13, 25-18, 25-20’lik setlerle 3-0 mağlup eden Sarı Melekler, grubundaki 4. galibiyetine imza attı.

Melissa Vargas kaydettiği 24 sayıyla karşılaşmanın skoreri olurken, MVP seçilen Kelsey Robinson ise 14 sayıyla galibiyete önemli katkı yaptı.
 
Fenerbahçe Opet gruptaki 6. ve son maçında 28 Ocak Perşembe günü İtalya’nın Imoco Conegliano takımıyla karşılaşacak. Mücadele TSİ 22.30’da başlayacak.
 
Mangin Beaulieu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Nantes Türkiye Başkonsolosu Aslı Oral da izledi.
 
Takımımız maça; Kelsey Robinson, Beliz Başkır, Melissa Vargas, Bianka Busa, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol altısı ve libero Melis Yılmaz’la başladı.
 
Mücadeleye hücumda Melissa Vargas’la iyi başlayan Fenerbahçe Opet, Bianka Busa’nın da sayı katkısıyla skoru 6-1 yapınca Sloven ekibinden mola geldi. Bu molanın ardından rahat hücumlarını sürdüren Takımımız skor farkını 9’a yükseltince Volley Kamnik’ten bir mola daha geldi: 11-2. İlerleyen bölümde farkın 14 sayıya kadar yükseldiği seti Fenerbahçe Opet, 25-13 önde tamamladı.
 
İkinci sette 5-5’te skoru eşitleyen Fenerbahçe Opet, Eda’nın sayısıyla öne geçti ve skoru 9-6’ya getirerek rakibine mola aldırdı. Moladan Naz’ın blok sayısıyla dönen Takımımız, oyunun kontrolünü eline geçirdi ve seti 25-18 önde tamamladı.
 
Sloven ekibinin 1-4’lük serisiyle başlayan üçüncü sette Vargas’la farkı eritmeye başlayan Fenerbahçe Opet skoru 9-9’da eşitledi ve öne de geçerek rakibine mola aldırdı: 10-9. Bu bölümün ardından 12-15 geri düşen Sarı Melekler; Vargas’ın hücum, Bahar’ın da servis sayılarıyla  skoru 16-16’da eşitledi. Uzun rallilerle süren oyunda karşılıklı sayıların ardından Vargas’la avantajı tekrar eline geçiren Zoran Terzic’in öğrencileri seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları