VOLEYBOL

Galatasaray HDI Sigorta 0-3 Fenerbahçe Opet

24 Nisan 2019 Çarşamba 20:19

Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off 3./4.’lük Etabı ilk maçında Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, rakibini 3-0 yendi ve seride 1-0 öne geçti. Maçın setleri 17-25, 20-25 ve 13-25 tamamlandı. Serinin ikinci maçı 27 Nisan Cumartesi günü ev sahipliğimizde Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt ile İlker Dinçay izledi.

Sarı kırmızılı ekibinin ev sahipliğinde TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan maça Sarı Melekler; Eda, Ana, Fatma, Dicle, Vargas, Bricio ve libero Merve ile başladı. Rakibi karşısında üstün bir oyun oynayan Fenerbahçe Opet, teknik molasına 7-12 önde gittiği seti, Vargas’ın skorer oyunuyla 17-25 kazandı. İkinci sette de etkili oyununa devam eden Zoran Terzic’in öğrencileri, teknik molaya 6-12 önde gitti. Bricio, Eda ve Dicle ile sayılar bulan Sarı Melekler, seti 20-25 kazandı ve maçta durum 2-0’a geldi.  Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette de rakibine oyununu kabul ettiren Ekibimiz; seti 13-25, maçı da 3-0 kazandı.

3/4.’lük Etabı Statüsü: Yarı finalde mağlup olan iki takım, içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yaparlar. İlk maç, normal lig etabı sonunda puan cetvelinde alt sırada bulunan takımın sahasında, ikinci maç 2 gün sonra üst sırada bulunan takımın sahasında oynanır. 2 maçı alan takım lig 3.’sü olur. Kaybeden takım lig 4.’sü olur. Galibiyetlerin eşitliği durumunda üçüncü ve son müsabaka üst sırada bulunan takımın sahasında oynanır. Maçı kazanan takım lig 3.’sü, kaybeden takım lig 4.’sü olur.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar
 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları