VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, Jastrzebski Wegiel ile geleneksel sezon açılış maçında karşılaştı

24 Eylül 2021 Cuma 22:33

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Polonya Erkekler Voleybol Ligi PlusLiga’nın son şampiyonu Jastrzebski Wegiel ile Polonya’da geleneksel sezon açılış maçında karşı karşıya geldi.

Covid-19 önlemleri dikkate alınarak sınırlı sayıda izleyicinin yer aldığı Jastrzębski Spor ve Eğlence Salonu’ndaki voleybol şöleni, TSİ 18.00’de açılış seremonisi ve orkestra eşliğinde gerçekleştirilen görsel şovlarla başladı.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Menajeri Dariusz Stanicki, Jastrzebski Wegiel Başkanı Adam Gorol'a logomuzun işlendiği tabak hediye ederken; Jastrzebski Wegiel Başkanı Adam Gorol ise voleybolcularımız Yacine Louati ve Salvador Hidalgo'ya fotoğraflarının yer aldığı tablo takdim etti.

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız karşılaşmaya Emre Batur, Metin Toy, Salvador Hidalgo, Yacine Louati, Oğulcan Yatgın, Seyed Mohammad Mousavi altısı ve libero Hasan Yeşilbudak’la başladı.

Takımımız karşılaşmada yeni sezonda giyeceği ‘Sarı Lacivert Duvar’ formayla mücadele etti.

Karşılaşmanın ilk iki setini 25-21’lik skorlarla kaybeden Fenerbahçemiz, üçüncü seti skorer isimlerinden de aldığı katkıyla 25-17 kazandı. Erkek Voleybol Takımımız setlerde durumu 2-1’e getirse de dördüncü seti 25-22 kaybetti ve karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Basın Fotoğrafları